Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara hi ha disponibles abonaments per a les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages

Els abonaments de temporada per a les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages no s’han exhaurit aquest dijous al matí, sinó que s’ha posposat el repartiment de tiquets de reserva per tal d’assegurar que es compleixi l’aforament permès per les autoritats sanitàries.

Aquest dijous al matí s’han entregat un total de 64 tiquets donant hora per a realitzar els abonaments de temporada. Cada persona que ha rebut un tiquet podrà realitzar un màxim de 5 abonaments per a persones de la seva unitat familiar. En aquest sentit, un cop es disposi del nombre exacte de sol·licituds realitzades es procedirà a posar a disposició de la ciutadania la resta d’abonaments.

Per aquest motiu s’ha anunciat que el proper dissabte 20 de juny, a les 11 del matí a les piscines municipal, es tornaran a repartir tiquets per tal de continuar realitzant abonaments.

Cal afegir que molt probablement, les autoritats sanitàries permetran ampliar l'aforament de la piscina properament i es podran posar a la venda nous abonaments.

Recordem que a l’hora de realitzar els abonaments no es pot restringir per raó de procedència.

Des del Govern Municipal s’ha estat treballant durant el dia d’avui en la contractació d'agents cívics per aquest equipament per tal d’assegurar la bona convivència en el recinte.