Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara hi ha places per al Bus organitzat per anar a veure "Mar i Cel" al Teatre Victòria

Dins la programació cultural que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós s’ha organitzat un autocar per anar a veure “Mar i Cel” al Teatre Victòria de Barcelona. Serà el proper dissabte 16 de maig a la sessió de les 9 del vespre, i encara queden algunes entrades disponibles.

El preu de la sortida és de 39 euros, i inclou el desplaçament en autocar i entrades de platea molt ben situades (files 8 a 12). La sortida serà el 16 de maig a les 7 de la tarda, sortint de davant del Nexe, i les entrades es poden adquirir a l’Àrea de Cultura (C/ Padró, 74). La data límit per adquirir les entrades és el proper dimecres 29 d’abril.

“Mar i Cel” és, sens dubte, una de les obres cabdals del teatre musical a Catalunya que la Companyia Dagoll-Dagom va estrenar l’any 1987, la va reposar l’any 2004 i ara, per tercer cop, està a la cartellera des del setembre del 2014.

És remarcable per l'espectacularitat de la seva escenografia, en la qual un vaixell enorme i mòbil presideix la majoria d'escenes, i per la música, ja que algunes de les seves cançons ja han passat a formar part del corpus