Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entra en funcionament la nova comissaria de Sant Fruitós de Bages

A partir del dia 26 de juliol la ciutadania serà atesa a les noves oficines del carrer Eugeni d'Ors.

El dimecres 26 de juliol entraran en funcionament les noves dependències de la policia local de Sant Fruitós de Bages a la nova comissaria, ubicada al carrer Eugeni d'Ors cantonada amb el carrer Arquitecte Gaudí, a tocar de la plaça Onze de Setembre, un punt cèntric del municipi.

L'espai on s'ha instal·lat la nova seu policial, ha estat objecte d'una reforma per tal d'adequar-lo a les necessitats d'aquest servei públic amb la distribució i la ubicació dels diferents elements necessaris per fer-la operativa i funcional tant pels agents del cos com pels ciutadans que han de ser atesos.

Fins al dia 25 de juliol, les oficines de la plaça de la Vila estaran operatives per la ciutadania i a partir del mateix dia 26 ja s'atendrà a les noves dependències.

Continuaran operatives les mateixes línies telefòniques el 93 878 64 64 i el 696 99 77 26 i l'adreça de correu electrònic policialocal@santfruitos.cat

Durant el mes de setembre s'inaugurarà oficialment aquest nou espai i es farà una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania.