Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades a la venda per veure Jose Corbacho amb #CORBACHO 5G el proper 10 de maig a Sant Fruitós de Bages.

El popular actor còmic Jose Corbacho protagonitzarà un dels plats forts de la programació cultural de primavera al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

El proper diumenge 10 de maig a les 7 de la tarda, presentarà el seu nou espectacle, # CORBACHO5G, un espectacle teatral de la factoria d’El Terrat, en què Jose Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit per riure, de tot una mica.

Riure dels homes, de les dones (i viceversa), de la parella, els fills, Internet, les xarxes socials, la política, el futbol, la religió, la televisió, el cinema, el teatre, les videoconsoles, els gossos, els gats, la monarquia, els Reis, Pare Noel, les princeses, els gendres ... Com se sol dir, "que no quedi canya dreta".

Afegiu el tema que vulguin, perquè en # CORBACHO5G tot és possible, i sobretot en aquest espectacle els espectadors juguen un paper molt important ... Podran fer coses que normalment no es fan en un teatre ...

El preu de les entrades anticipades és de 12 € i a taquilla serà de 15 €, excepte per jubilats i joves que seguirà sent de 12 €. Les entrades es poden adquirir a l’Àrea de Cultura de l’ajuntament, al NexeJove, a les taquilles del Teatre Kursaal i també per internet a www.kursaal.cat