Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix el Consell d’infants de Sant Fruitós de Bages pel curs 2021 – 2022

Els nens i nenes representaran els interessos dels infants del municipi durant tot l’any

Aquest dijous s’ha constituït el Consell d’Infants de Sant Fruitós de Bages pel curs 2021-2022. Aquest consell, havia quedat aturat a causa de la pandèmia de la Covid-19 i ara s’ha reactivat amb la presa de possessió dels nous conselleres i conselleres. En total enguany, 8 nens i nenes representaran els interessos dels infants del municipi. Aquest grup és més reduït que en anteriors edicions per tal de complir amb les actuals directrius sanitàries.

Han pres possessió del càrrec els següents alumnes de 5è i 6è de primària del municipi:
- Biel Palacios i Gerard Carriedo, de l’Escola Pla del Puig.
- Martí Girona i Ivet Altimira de l’Escola Paidos.
- Abril Soler, Cristian Estirado, Ouiam Azahhaf i el Wassim Azahhaf de l’Escola Monsenyor Gibert.

En el mateix acte de constitució també s’ha agraït als antics conselleres i conselleres la tasca que han desenvolupat durant el seu mandat. Aquests nens i nenes van exercir la tasca durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021, que va quedar aturat per la pandèmia de la Covid-19.

Han deixat el càrrec:
- Martina Argentó i Guillem Díaz, de l’Escola Pla del Puig.
- Jana Sola, Alèxia Macías i Neus Silvestre de l’Escola Paidos.
- Isona Meléndez, Paula García, Bruna Castillo, Jubaib Ahmed i Thais Castro de l’Escola Monsenyor Gibert.

Durant l’acte de constitució van ser rebuts a la sala de plens de l’Ajuntament per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d’ensenyament Felip Echarri, i altres regidors del consistori.

L’alcaldessa els va fer l’encàrrec de treballar per posar en funcionament els Camins Escolars Segurs, per aprofitar l’experiència que brinda el consell als participants i a compartir-la amb els companys i companyes d’escola, ja que ells en son els seus representants.

El consell d’infants és una eina essencial que té per objectiu fomentar la participació entre els més joves dins la vida pública del municipi.