Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix el Consell d’Infants de Sant Fruitós de Bages per al curs 2019-2020

En el Ple de Constitució del Consell, que es va celebrar aquest dijous a la tarda, es va produir el relleu entre els consellers i conselleres que enguany han començat 1r d’ESO i que han deixat el seu lloc als alumnes que aquest curs comencen 5è de primària.
Participants en el Consell d'Infants
Participants en el Consell d'Infants

El Consell està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi, que durant el curs 2019-2020 formaran part del Consell d’Infants, en representació de tots els seus companys de classe,  a les sessions de treball que es duguin a terme al llarg del curs escolar.

En l’acte de constitució del Consell hi van assistir l’alcalde, Joan Carles Batanés i la regidora d’ensenyament Núria Clarella qui van donar la benvinguda als nous consellers i van agrair la feta feta als consellers sortints.

Els consellers van marxar amb l’encàrrec de treballar sobre temes relacionats amb la convivència i sobre diferents aspectes que els preocupin en diferents espais ja sigui el familiar, l’escolar, el municipi o les activitats extraescolars.