Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix el Consell d'Infants del municipi pel curs 2023-2024

Els nous consellers i conselleres representaran els interessos dels seus companys i companyes durant tot el curs.

Una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi han assistit aquest dimarts al ple de constitució del Consell d'Infants. Aquests nens i nenes han estat els escollits pels seus companys per representar-los en les sessions de treball que es duran a terme al llarg del curs escolar.

Els representants d'aquest curs escolar són: Noah Puigdollers Ávalos, Ítaca Romeu Forné, Adriana González Lanza, Anas Benyeucif, Lucía García Melgar, Briana Punschke Machado, Carla Peralta Costa, Hugo Moya Gallego, Daniel Aznar Jaraba, Liora Vilalta Estany, Anna Hernández i Llorenç Lacoma.

En el mateix acte de constitució també s'ha agraït la tasca duta a terme pels consellers i conselleres que deixen el càrrec: Biel Palacios Pascual, Nil Palma Vila, Abril Soler Lepoutre, Melany Sofía Pérez García, Ouiam Azahaaf, Ainara Gonzalez Lanza, Ian Esquirol Gavilan, Clàudia Deix Garcia, Gerard Roca Monegal i Martina Martín Guia.

L'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés i la regidora d'ensenyament Mònica Cruz, així com diversos regidors del consistori, els han rebut a la sala de plens de l'Ajuntament, acompanyats pels directors i directores dels centres educatius, familiars i amics, per donar-los la benvinguda.

L’alcalde i la regidora han realitzat el primer encàrrec d’aquest any als representants dels infants del municipi: preparar un treball sobre l’escassetat d’aigua i mesures sobre com estalviar-ne.

El consell d'infants es reunirà de forma periòdica per a realitzar sessions de treball per avançar en diferents projectes que els afecten de forma directa. Des de l’Ajuntament es considera que aquesta és una eina essencial que té per objectiu fomentar la participació entre els més joves dins la vida pública del municipi.