Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es modifiquen els períodes de matriculació de la Llar d’Infants per tal de fer-los més flexibles

Llar d'infants Les Oliveres
Llar d'infants Les Oliveres

S’ha aprovat la modificació de les normes d’organització i funcionament de la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres per tal que els alumnes que no s’incorporen a l’inici de curs puguin matricular-se amb unes dates més flexibles. En aquesta mateixa línia la modificació del reglament també incorpora el pagament de les quotes segons la data de incorporació dels alumnes al centre.

En aquest sentit els períodes de matriculació s’estableixen de la següent manera:

“Els nens/es no matriculats durant el període de matriculacions establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya tindran l’oportunitat de poder-se matricular a la Llar d’Infants municipal en els següents terminis, sempre i quan hi  hagi places vacants:

 

  • Període 1: des del tancament del període ordinari fins al 30 de setembre, per a alumnes que s’incorporin al setembre o octubre.
  • Període 2: durant el primer trimestre, per a incorporacions de després de les vacances de Nadal.
  • Període 3: durant el segon trimestre, per a incorporar-se després de les vacances de Setmana Santa. Si la Setmana Santa cau durant el mes d’abril, la matrícula es podrà fer durant les dues últimes setmanes de març per incorporar-se el dia 1 d’abril.”