Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es modifiquen les activitats de la Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages per adaptar-se a les noves restriccions sanitàries

La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages, que finalitza aquest diumenge 18 d'octubre, modifica algunes de les activitats programades per tal de complir amb les noves directrius sanitàries que s'apliquen des d'aquest divendres 16 d'octubre.

La nit de microconcerts, prevista per aquest dissabte 17 d'octubre, modifica el seu horari inicial per tal que els concerts finalitzin, tal com estableix la normativa, a les 11 de la nit. En aquest sentit la primera actuació amb el grup Deké, es realitzarà a les 19.00 hores, El Patio actuaran a les 20.00 hores, els Txoca'ns ompliran l'escenari a les 21.00 hores i tancaran la vetllada Arlet a les 22.00 hores. Els concerts es realitzaran a la Sala Polivalent i al Punt de Trobada de l'edifici Nexe. Recordem que per accedir als concerts cal reservar prèviament invitacions gratuïtes al Nexe Espai Jove.

Pel que fa a la primera competició de street workout, que havia de celebrar-se aquest diumenge 18 d'octubre, s'ha suspès, ja que no pot celebrar-se en tractar-se d'una competició esportiva no professional. En aquest sentit es treballarà per reprogramar-la quan les condicions sanitàries ho permetin.


L'activitat prevista per avui divendres, la pintada d'un pas de vianants irisat amb el col·lectiu LGTBI Santfree’s Rainbow, es realitzarà seguint totes les mesures de prevenció necessàries.