Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda les entrades pel concert que oferirà Txarango a Sant Fruitós de Bages

Aquest divendres 10 de novembre, a partir de les 9 del matí, es posen a la venda les entrades pel concert de Txarango del proper 26 de gener.

Les entrades, en aquesta primera fase de venda, només podran comprar-se de forma presencial en els tres punts habituals de venda d’entrades al municipi.

Concretament les entrades es podran comprar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (C/ Padró 72-74) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores; a la Biblioteca Municipal (C/Carles Buïgas, 35-37) de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30 i els matins de dimecres i dissabte de 10:00 a 13:00 hores; i al Nexe – Espai de Cultura, al Punt d’Informació Juvenil en el seu horari de servei (de dilluns a dijous de 16 a 20 hores i els divendres d’11 a 13 hores) i en la resta d’horari al servei de Cafeteria.

El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i només es podran adquirir 5 entrades per cada persona que vagi als punts de venda establerts. Properament s’activarà la venda en línia d’entrades.

Recordem que els menors de 16 anys només podran accedir al concert si van acompanyats pels seus pares o tutors legals, que també hauran de tenir la seva entrada corresponent.