Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda les entrades per la programació cultural de gener a abril a Sant Fruitós de Bages

Buhos, Guillem Albà i la Marabunta, Fel Faixedas i Carles Xuriguera o Àurea Marquez són alguns dels artistes que actuaran al municipi.

Aquest dissabte 4 de desembre a les 10 del matí es posen a la venda les entrades per la programació cultural de Sant Fruitós de Bages pels mesos de gener a abril de 2022.

La primera de les propostes serà el gran concert de la festa major d'hivern amb el grup Buhos, el divendres 21 de gener al Pavelló municipal, que estarà acompanyat per una sessió de DJ ARZZET.

El dissabte 22 de gener arriba el show vitalista, ple d'humor i amb música en directe, l'espectacle Jaleiu de Guillem Albà i la Marabunta.

El torn del teatre arriba amb "Ni rastre de qui vam ser" amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera que arrencaran les rialles del públic amb la seva essència, el seu clown i la seva peculiar manera de fer i de dir. L'espectacle serà el dissabte 29 de gener a les 8 del vespre.

El 5 de febrer arriba Amics, un espectacle musico-poètic de la mà de Dafnis Balduz amb els textos de Joan Salvat Papasseït, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal, Blaumut, Mario Benedetti, Federico García Lorca… i més amistats diverses.

El mes de març s'encetarà amb l'espectacle teatral Ximpanzé, del manresà Agustí Franch, el divendres 11 un monòleg sobre un home transsexual embarassat.

L'actriu Àurea Márquez encetarà la programació d'abril amb La dona del tercer segona, el dissabte dia 2. Un monòleg on una dona parla als seus veïns, i els demana un favor, un favor incòmode, un favor difícil de concedir.

Programació d’espectacles familiars

Pel que fa a la programació per a públic familiar de Xarxa, el diumenge 23 de gener podrem gaudir de la versió del Patufet de la companyia Galliot Teatre.

La proposta de febrer serà el diumenge 13 amb Desperta, de la companyia Jordi del Rio.

El diumenge 20 de març arriba la màgia amb "El circ dels impossibles" amb el Mag Stigman, un espectacle familiar dinàmic amb màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música i energia.

Finalment, el diumenge 3 d'abril serà el torn de Corre Trufa, de la companyia Pentina el Gat.

Les entrades es posen a la venda a les portes de Nadal per tal de poder oferir cultura com a proposta de regal aquestes festes.

A partir de les 10 del matí d’aquest dissabte 4 de desembre es podran comprar AQUÍ