Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el conte "Sala i Ricardis desperten els fruitons", en el marc de la diada de Sant Jordi

És el 20è exemplar d'aquesta col·lecció d'aventures entorn els gegants del municipi.

El divendres 21 d'abril, els infants de Sant Fruitós de Bages podran descobrir una nova aventura dels gegants Sala i Ricardis que en aquesta edició desperten els fruitons per ajudar als santfruitosencs i santfruitosenques a recuperar el somriure que han perdut.

"Sala i Ricardis desperten els fruitons" és el vintè títol de la col·lecció de contes de Sant Fruitós de Bages, impulsada per l'Ajuntament, i que té com a protagonistes els gegants del municipi.

En aquesta edició, el conte ha estat escrit per Marina Romero i il·lustrat per Marta Genís, autores del llibre didàctic del projecte d'aquests éssers fantàstics que han aparegut per diferents indrets del municipi.

La biblioteca municipal acollirà aquesta presentació a les 6 de la tarda del divendres 21 d'abril amb la narració en directe de la història i una sorpresa molt especial al final de la narració.

Durant la tarda els menuts podran adquirir el llibre i emportar-se'l signat per l'autora i la il·lustradora, juntament amb una bossa de cotó commemorativa.

El llibre es podrà comprar a partir del 22 d'abril a la llibreria Ferrer al preu de 9 € i també  a l'Ajuntament i a la Biblioteca Municipal.