Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el conte "Sala i Ricardis i el drac de Sant Fruitós", en el marc de la Diada de Sant Jordi

És el 19è exemplar d'aquesta col·lecció d’aventures entorn els gegants Sala i Ricardis

El divendres 22 d'abril, els infants de Sant Fruitós de Bages podran descobrir una nova aventura dels gegants Sala i Ricardis que en aquesta edició es troben amb un ésser mitològic, un drac que robava llibres i tenia tot el poble atemorit. Sala i Ricardis ajudaran al poble i al drac a conviure plegats i a compartir l’amor pels llibres.

Sala i Ricardis i el drac de Sant Fruitós és el dinovè títol de la Col·lecció de Contes de Sant Fruitós de Bages, impulsada per l'Ajuntament i que té com a protagonistes els gegants del municipi.

En aquesta edició, el conte ha estat escrit per Marta Julià i compta amb les il·lustracions de la santfruitosenca Clara Oliveres.

La Biblioteca municipal acollirà aquesta presentació a les 6 de la tarda del divendres 22 d’abril, el dia abans de la Diada de Sant Jordi,  amb la narració en directe de la contacontes Susagna Navó.

Durant la tarda els menuts podran adquirir el llibre i emportar-se’l signat per l'autora i la il·lustradora, juntament amb el punt de llibre que acompanya aquesta edició.

El llibre es podrà comprar a partir del 23 d'abril al preu de 9 € a l'Ajuntament, a la Biblioteca Municipal, a la llibreria Ferrer i a Foto Isidre.