Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la comissió de Ciutat del Bàsquet Català 2016

Sant Fruitós va ser designada com a Ciutat del Bàsquet Català de l’any 2016, un esdeveniment de gran rellevància de la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació del Bàsquet Català. Sant Fruitós serà el primer poble que albergarà aquest esdeveniment després de grans ciutats com Lleida, Girona, Tarragona, L'Hospitalet, Badalona, Manresa, ... aquest 2015 ho és Granollers.

S’ha creat una comissió de treball encapçalada per Ricard Planas, és un equip heterogeni per mirar de ser representatiu del bàsquet i l’esport del municipi. Aquesta està formada per l’Eva Fàbregas, el Pere Flores, el Joan Girona, el Borja Morán, l’Anton Puigmal i la Mireia Subirana.
Aquesta comissió ja s’ha reunit en diferents ocasions per començar a definir els objectius i eixos de treball del proper any, de manera que s’involucri a tot el poble en les activitats i el bàsquet sigui present a les activitats tradicionals que tenim a Sant Fruitós de Bages.
També hi ha un comitè honorífic presidit per l’alcalde del municipi i el Sr. Jaume Ponsarnau, entrenador del Guipúscoa actualment.
Una de les primeres activitats és un concurs per decidir la mascota de l’esdeveniment, dirigit als escolars de 3r de primària fins a 4t. d’ESO i la data límit per a presentar propostes és el dia 8 de maig, es poden presentar als centres escolars de Sant Fruitós o a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. Adjuntem les bases del concurs.

Arxius Adjunts

Imatges relacionades