Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitzen millores en l’enllumenat de l’aparcament de la Llar d’Infants Les Oliveres i l’escola Monsenyor Gibert i a la zona del workout de El Bosquet

Workout de El Bosquet
Workout de El Bosquet

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages continua millorant l’enllumenat públic del municipi per tal de ser més eficients energèticament i dotar als ciutadans de més punts de llum a la via pública.

Concretament s’ha instal·lat un nou enllumenat a l’aparcament que dóna servei a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres i al CEIP Monsenyor Gibert amb 3 nous focus projectors LED de 3000ºK que s’han ubicat a la façana posterior de la Llar d’Infants. Aquesta nova il·luminació funciona en el mateix horari nocturn que la resta de l’enllumenat públic.

L’altre punt on s’ha instal·lat nou enllumenat és a la zona de workout del parc d’ El Bosquet on s’han instal·lat 2 focus projectors LED de 3000ºK sobre una nova columna d’acer galvanitzat de 7 metres d’alçada. Aquesta nova il·luminació funciona des que es pont el sol i fins a 2/4 d’11 de la nit, per tal que els usuaris d’aquest equipament esportiu en puguin fer ús.