Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitzen millores en la gestió de l’Àrea de compostatge vegetal per tal d’obtenir un millor funcionament del servei

La recollida i la posterior gestió de la fracció vegetal la realitzarà una única empresa per tal d’aconseguir un millor servei cap als ciutadans
Àrea de compostatge
Àrea de compostatge

L’Àrea de compostatge vegetal de Sant Fruitós de Bages estarà gestionada íntegrament per l’empresa Boscnet qui en realitzarà tant la recollida de la fracció vegetal com la posterior gestió de la resta recollida. Amb aquesta contractació unificada el consistori vol donar un millor servei als veïns de Les Brucardes, La Rosaleda i Pineda de Bages on actualment funciona aquest servei.

Recordem que aquest projecte de bioeconomia circular es va posar en funcionament a principis del 2019 i ha obtingut una molt bona acollida per part dels veïns. A l’Àrea de compostatge vegetal, ubicada al polígon de Sant Isidre, hi van a parar les restes vegetals i llenyoses dels jardins particulars i parcs del municipi i un cop gestionades es transformen en adob natural que, un cop madur, es posa a disposició dels veïns de manera gratuïta.

Recordem que els veïns d’aquestes urbanitzacions, poden sol·licitar per correu electrònic (ajsfb.recollidafv@santfruitos.cat) o per telèfon (659436084) el servei de recollida gratuït de les restes de poda a la porta de casa seva. La recollida es realitzarà el segon i quart dilluns de cada mes.