Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es recullen 200 quilos de deixalles durant l'Operació Neteja

Els 15 voluntaris que van participar en les tasques de neteja de l’entorn, van recollir 200 quilos de brossa de diferents punts de Sant Fruitós de Bages

Emmarcat en els actes del European Clean Up Day, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va organitzar aquest passat diumenge, una jornada de neteja de l’entorn. Un cop finalitzats els treballs, es va portar a pesar a la deixalleria tot el material recollit i la bàscula va arribar als 200 quilos. Els voluntaris van fer la recollida de manera selectiva separant, sempre que fos possible, els diferents materials que anaven trobant.
Es va netejar la zona que voreja les piscines municipals i el camp de futbol i després els voluntaris es van desplaçar fins el bosc de la Torre de Sanmartí on van continuar la neteja.
El Grup Excursionista Posa’t en Marxa i l’ADF Pla de Bages van col·laborar activament en el desenvolupament de la matinal tant a nivell organitzatiu com a nivell logístic. Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament es va obsequiar a cadascun dels participants amb un esmorzar i diversos planters.