Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es renova l'acord entre l'Ajuntament i la Unió Musical del Bages

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages i el president de la Unió Musical del Bages (UMB) han renovat el conveni de col·laboració per tal de formalitzar l’atorgament d’una subvenció, d’acord amb el pressupost del consistori, que afavoreixi la seva cooperació amb l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós, i fomenti la seva integració dins el teixit cultural i associatiu local i la seva participació en el calendari anual d’activitats culturals del poble.

A través d’aquest acord el consistori cedeix diferents espais al Teatre Casal Cultural i a l'Escola de Música per fer assajos, desar partitures i documentació, així com els instruments de la banda. Per la seva banda, l'entitat musical farà dues actuacions al municipi cada any dins del calendari festiu local, ja sigui durant la Festa Major d'Hivern, la d'estiu, la Festa de l'Arròs o altres. Com a banda musical que és, seran principalment passa carrers però també poden ser altres modalitats. Anualment, també oferiran un concert cada any al Teatre Casal Cultural o en altres espais musicals.

La Unió Musical del Bages també s'ha compromès a col·laborar amb l'Escola de Música Navarcles-Sant Fruitós obrint les portes a que alumnes de l'escola s'incorporin com nous músics a la banda, i amb les entitats de Sant Fruitós per tal de programar actes conjunts.