Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ÉXIT DE LA NOVENA EDICIÓ DE LA NOCTURNA CLASSIC RAL.LI A SANT FRUITÓS DE BAGES

Aquest dissabte 27 d'agost es va celebrar la Dinovena edició de la Nocturna Clàssic Ral·li, després de la pandèmia la secció esportiva recuperava el Clàssic, organitzat pel Clàssic Motor Club del Bages.

Es van desplaçar 43 equips a la població bagenca de Sant Fruitós de Bages, procedents d'arreu de Catalunya, Aragó, el País Valencià i França.
La principal incògnita dels participants era la possible pluja prevista durant el vespre que es podrien trobar en diferents trams de les zones del Montseny i el Lluçanès.

El tret de sortida el va donar el regidor d'Esports David Ruiz a les 14:45. Per davant tenien 290 quilòmetres de recorregut dividits en nou trams.
Van estar presents a la sortida els equips capdavanters catalans. Hi va haver gran representació de marques com Volkswagen, Porsche, BMW i Opel. A part de vehicles especials a destacar com un Mazda MX5, un Toyota Cèlica 2.0, un Fiat 500 i un Triumph Spitfire. Tot un espectacle per als espectadors/es.

Els corredors van afrontar la primera secció del ral·li amb 5 trams de l'antic mundial de ral·lis. El primer tram de les Estenalles, seguit per l'Estany i tres trams més del Montseny, La Roca, Viladrau i Revell, amb un total de 67 quilòmetres.A l'arribar a Manlleu va començar la pluja i això afectà els següents trams de Talamanca i la Galera. Les diferències entre els capdavanters de la carrera eren mínimes i això va fer molt emocionants els últims trams.
L'arribada al parc tancat de Sant Fruitós de Bages entrada la nit amb l'asfalt moll per la pluja va ser un autèntic final del Ral·li clàssic.

En finalitzar la carrera va tenir lloc el sopar de germanor a la sala Polivalent del Nexe i tot seguit es va fer l'entrega corresponent dels premis per l'Alcaldessa Àdria Mazcuñan Claret , on va agraïr la participació de tots els presents .


Al pòdium van pujar la parella formada per Esteban Munné i Olga Feliu, en primer lloc, tot seguit per l'equip Garcia& Giralt empatats amb Pedragosa & Beltri.
Tots els equips van travessar la meta excepte un per avaria mecànica.
Va ser un espectacle del motor per als/les amants dels cotxes clàssics i les carreres.
Gràcies a tots/es els organitzadors i col·laborador/es la diada va ser tot un èxit.