Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la caminada per a la Gent Gran de Sant Fruitós

Prop d’un centenar de persones van participar el passat dimecres 12 de novembre a la primera caminada del Cicle de Passejades per a la Gent Gran que organitza cada any la Diputació de Barcelona dins dels programa A Cent Cap als Cent.<br /><br />

Prop d’un centenar de persones van participar el passat dimecres 12 de novembre a la primera caminada del Cicle de Passejades per a la Gent Gran que organitza cada any la Diputació de Barcelona dins dels programa A Cent Cap als Cent.


A 2/4 de 10 del matí, van començar a arribar participants de Sant Fruitós i de les poblacions de Corbera de Llobregat i de Granollers per agafar forces amb un esmorzar. A càrrec de Gisela Baraldés, els caminadors van fer un lleuger escalfament abans de començar a caminar pel Camí Paisatgístic fins a Món Sant Benet. Allà es va realitzar una petita visita guiada al Monestir i seguidament es va reprendre el ritme per arribar fins a la falda del Montpeità direcció cap a l’Ermita de Sant Sebastià, on va finalitzar la ruta. Un total de 7,4 quilòmetres que van servir per obrir la gana de tots els participants que van gaudir d’un dinar a les instal•lacions del Nexe Jove i d’una festa d’animació amb música i ball.


La propera caminada tindrà lloc el dimecres 18 de febrer a Corbera de Llobregat, a la qual s’espera la mateixa participació que a Sant Fruitós.

 

Imatges relacionades