Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al 3 x 3 de la FCBQ disputat a Sant Fruitós de Bages

El 3 x 3 de la Federació Catalana de Basquetbol disputat aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages i coorganitzat per la Comissió Organitzadora de la Ciutat del Basquet Català ha comptat amb una participació rècord de 252 jugadors repartits en 72 equips.

Es dóna la circumstància que 6 d’aquests equips provenien de les comunitats autònomes d’Aragó i València.
Els participants s’han dividit en les categories preinfantil, infantil, cadet, junior i sènior tant masculins com femenins. La primera fase de la competició s’ha disputat a les instal·lacions de l’Escola Paidos i les finals s’han celebrat al Pavelló Municipal d’Esports. A l’Escola Paidos els participants han tingut a la seva disposició les instal·lacions de la piscina i l’opció de càtering. A més, en aquest torneig s’ha posat en pràctica de manera experimental un sistema de filmació experimental amb càmeres panoràmiques on-line.
Els guanyadors del torneig han estat:

Mini F: Swagers
Mini M: Los 4 Figuras
Infantil F: Campus 1
Infantil M: Campus Cat
Cadet F: Campus FQB
Cadet M: Campus 2
Cadet Obert: Quique Serra
Junior M: Golden
Sènior F: Tots sóm Verds
Sènior M: Barbaixas

La disputa d’aquesta competició de caire lúdic ha estat seguida per un gran nombre de púbic que, al llarg de tot el dia ha anat seguint les diferents activitats fins la cloenda i el lliurament de trofeus que han tingut lloc al pavelló municipal d’esports.