Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al torneig 12h Vòlei de la 7mana Jove

L’activitat és una de les propostes més destacades organitzades pel Nexe Jove

Un total de 29 equips, amb joves i no tant joves d’edats entre 12 i 39 anys, van participar al torneig de 12 hores de vòlei celebrat aquest cap de setmana al pavelló municipal. L’activitat, que organitza el NexeJove de l’àrea de joventut, és una de les més destacades dins de la 7mana jove, juntament amb el concert jove.

Els partits es van disputar entre les 9 del matí i les 10 del vespre en un ambient amistós on van quedar reflectits valors com el respecte als altres, l’esforç i l’esperit de millora i superació que emanen d’aquest esport. Una jornada on les dues categories que hi participaven van estar molt renyides oferint una final apoteòsica que vam gaudir assistents, organitzadors i jugadors per igual. Finalment, Joga Bonito (Janis Pintó, Gina Pintó, Queralt Sardans, Pau Morales i Bilel Boukili) es van proclamar els guanyadors de la categoria blanca i Sort en tenim a l’Anna (Anna Torras, Xevi Lassera, Jordi Guitart, Edu, Victor i Marc) de la categoria negra. Tots dos equips van ser guardonats amb un premi patrocinat per Rudy Project de Bastos Medical i la resta de participants van ser obsequiats amb una samarreta de record.

Durant aquesta setmana també s’ha celebrat un llaminer Taller de creps i dissabte posarà la cirereta a la 7mana jove, el concert jove que aquest any compta amb la participació dels santfruitosencs Los Nadie i Dj Aleix, i del grup Star Tres, que ompliran la pista del camp de futbol de música i bon ambient.

Regidoria de Joventut