Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació al torneig 12h Vòlei de la Setmana Jove

Un total de 28 equips, amb joves d’entre 13 i 39 anys, han participar al torneig de 12 hores de vòlei celebrat aquest dimecres 12 d’ octubre al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Aquest torneig, organitzat pel NexeJove és una de les activitats més destacades dins de la 7mana jove, juntament amb el concert jove que tindrà lloc aquest divendres a la nit.

Els partits es van disputar entre les 9 del matí i les 10 del vespre en un ambient amistós on van quedar reflectits valors com el respecte als altres, l’esforç i l’esperit de millora i superació que emanen d’aquest esport. Una jornada on les dues categories que hi participaven van estar molt renyides oferint una final apoteòsica que van gaudir assistents, organitzadors i jugadors. Finalment, HIGHLIGHTS 2.0 (Adrià Cots, Maria Aparicio, Edu Blanco, Sergi Gonzalez) es van proclamar els guanyadors de la categoria negra i Si pesa + que un pollo (Aaron Guerrero, Marvin Espinoza, Jaume Vinyes, Carol Sellarés) de la categoria blanca.

Durant aquesta setmana també s’ha celebrat un llaminer Taller de bombons d’oreo i avui divendres es posarà la cirereta a la 7mana jove amb el concert jove que aquest any compta amb la participació del grup Ebri Knight i 2 Dj’s, que ompliran la pista del pavelló municipal de música i bon ambient abans i després del concert. Per acabar la 7mana jove, diumenge hi haurà un torneig de Archery combat, un peculiar joc de banderes amb arcs i fletxes.

Imatges relacionades