Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en el concurs de dibuix "Alfred Figueras"

En el concurs hi han participat un total de 276 persones, un 90% dels quals infants i joves.

El concurs de dibuix a l’entorn de l’obra d’Alfred Figueras finalitzarà el proper dimecres 3 d’abril a les 7 de la tarda amb l’entrega de premis als guanyadors en cadascuna de les categories. En aquest sentit cal destacar l’alta participació dels centres escolars del municipi (Pla del Puig, Monsenyor Gibert, Paidos i l’institut Gerbert d’Aurillac) i l’escola d’art Punt d’Art de Manresa.

El jurat ha valorat les 276 obres presentades entre els mesos de desembre de 2018 i el febrer de 2019 i ha establert 6 categories de participació en funció de l’edat dels participants.

Durant l’entrega de premis, que es realitzarà al Nexe-Espai de Cultura, s’atorgarà un obsequi a tots els participants d’entre 3 i 8 anys. En les categories que comprenen dels 9 als 12, dels 13 als 15 i dels 16 als 18 anys , hi haurà dos premis per cada categoria que consistiran en un val de l’associació de comerciants i una panera, i finalment en la categoria dels 19 als 99 anys s’atorgaran dos premis per tal de comprar material de pintura.

Totes les obres presentades es podran veure des del mateix 3 d’abril i fins el 4 de maig al Nexe- Espai de Cultura i als comerços del poble que formen part de l’associació Sant Fruitós Comerç Actiu de Sant Fruitós de Bages.