Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en els actes programats a l’entorn del Dia de la Dona

Sant Fruitós de Bages s’ha bolcat en la participació en els actes programats dins la Setmana de la Dona.
Nit de Dones
Nit de Dones

L’activitat més participada va ser la Nit de Dones del divendres 6 de març, que va exhaurir les 75 entrades que es van posar a la venda. La vetllada va consistir en un sopar a base de pinxos i amenitzat per la companyia “Ai carai” qui va oferir l’espectacle “Cançons de la nostra vida”. Les assistents van poder gaudir d’un espectacle que combinava la poesia, la cançó i la reivindicació en clau de gènere. Durant la vetllada es va fer la lectura del manifest del 8 de març i la nit va acabar ballant al ritme de cançons populars de tots els temps.

El  diumenge 8 de març, en el marc de la campanya #Thoestasperdent per visibilitzar l’esport femení, es va realitzar la lectura del manifest institucional al Camp de Futbol i al Pavelló d’Esports i es van fer fotografies conjuntes dels diferents equips que van jugar en ambdós equipaments.

La proposta del dijous 5 de març, una caminada fins al Parc de l’Agulla, va ser seguida per 25 dones que després de la marxa van realitzar un taller de consciència corporal i van finalitzar la jornada compartint un dinar de carmanyola.