Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la inauguració de l'exposició de les pintures d'Alfred Figueras

Un centenar de persones omplen la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en la inauguració de l’exposició de les obres del pintor santfruitosenc.

La Biblioteca Municipal ha quedat petita aquest dimarts al vespre per escoltar la conferència de la historiadora i experta en l’obra de Figueras, Assumpta Sala, que inaugurava l’exposició de les obres del pintor.
Sala va fer un repàs a la vida i obra del pintor destacant-ne cadascun dels seus passatges vitals molt vinculats també a la seva pintura.

El regidor de cultura Xavier Racero va ser l’encarregar d’obrir l’acte donant per inaugurat l’Any Alfred Figueras 2018 i l’alcalde, Joan Carles Batanés va cloure la presentació agraint l’afluència de públic a la xerrada i anunciant que la propera activitat de l’any Figueras es durà a terme en el marc de la Festa de l’Arròs.

L’exposició de pintures d’Alfred Figueras es pot visitar fins el proper 24 de febrer a la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres a la tarda i els dimecres i dissabtes al matí i compta amb els 12 quadres que es poden veure al calendari municipal d’enguany a banda de 20 gravats d’imatges d’Alger.