Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la primera formació dels Tallers Ocupa’t

Aquesta setmana ha finalitzat la primera de les formacions gratuïtes per a persones que es troben en recerca de feina i volen millorar les seves competències, en el marc dels tallers Ocupa’t
Una quinzena de persones han pres part en el curs “Lidera, empodera’t i fes que et fixin” on la docent Verònica Soto ha donat eines als i les assistents per guanyar seguretat en el discurs i en la comunicació verbal i no verbal dins el procés de recerca de feina.

Les formacions continuen aquest mes de maig amb un curs d'operador de carretons que es farà els dies 17 i 19 de maig, que gairebé ja ha exhaurit les inscripcions.

Pels dies 23, 24 i 25 de maig la formació "Crea el teu mapa de talent" ensenyarà als assistents a identificar, desenvolupar i potenciar les teves competències personals.

Finalment, els dies 14 i 21 de juny s'ofereix un curs per obtenir el títol en manipulació d'aliments.

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi partpoden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat