Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la segona competició de cal·listènia del Bages

L'activitat s'emmarca dins els actes de la Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages que acabarà aquest divendres amb el concert jove.

El streetworkout del Bosquet ha estat l'escenari aquest diumenge de la segona edició de la competició de cal·listènia del Bages, que ja s'ha convertit en un punt de trobada pels i les amants d'aquest esport. Els valors d’aquesta disciplina, que es basa en l’esforç i el companyerisme, es van poder veure durant la jornada on es va crear un clima distès i cooperatiu més que no pas de rivalitat.

Aquesta edició ha tingut com a novetat la realització de la primera competició en categoria femenina, un fet que denota que aquest esport a l'aire lliure té cada dia més adeptes.
En fèmines s'ha endut el primer premi la Gisela March, la plata ha estat per la Mar Junyent i la tercera posició per la Laura Velasco.

En categoria freestyle els guanyadors han estat el Nico Escudero, el Jaume Sala i l'Ayman Achbar i en categoria de resistència els premis han estat per l'Arnau Fígols, el Darius Termure i l'Aleix Sirera.

La matinal ha estat amenitzada amb la música de Jose Medina de Rapologia de l’emissora municipal.

La setmana jove acabarà aquest divendres 14 d'octubre amb el concert jove al pavelló d'esports amb Planet Her, Mater i DJ Arzzett. Les entrades es poden comprar per 3 € anticipadament AQUÍ o per 5 € a taquilla.

La setmana jove 2022 també ha inclòs un taller de cuina coreana, una sessió de metavers amb ulleres de realitat virtual i el torneig de 12 hores de futbol sala que s'ha celebrat aquest dimecres.