Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la sortida al Liceu per gaudir de Plácido Domingo

55 persones van poder gaudir aquest divendres, al gran teatre del Liceu, de l'òpera Simon Boccanegra, amb Plácido Domingo en el paper protagonista.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb la col·laboració de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i de l'Associació de Música Clàssica, van organitzar una sortida al teatre barceloní per tal d’apropar la música clàssica a la ciutadania. Els espectadors van sortir satisfets amb l’actuació i amb ganes que es repeteixi l’experiència per la propera temporada d’òpera al Liceu.
L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a partir del moviment que hi ha ja al voltant del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana, s’ha acollit al pla impulsat pel Gran Teatre del Liceu, per tal d’apropar el teatre a la ciutadania.
Recordem que en el marc d’aquesta sortida, el passat 8 d’abril, ja es va fer una conferència al municipi per part d’un musicòleg per tal de contextualitzar als assistents, explicar l’argument de l’obra, els personatges i donar les claus d’audició per tal d’assegurar que l’experiència, el dia de la funció, fos més completa.