Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en les actes en benefici de La Marató de TV3

La matinal d’activitats celebrada aquest dissabte sota el Cobert de la Màquina de Batre per tal de recaptar fons per La Marató de TV3 ha estat tot un èxit gràcies a totes les persones que hi han col·laborat i als santfruitosencs i santfruitosenques que han fet els seus donatius.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es vol donar les gràcies a l’artista local Clara Oliveres per impulsar la pintada del mural solidari, als membres del Club de la guitarra i a la cantant que els va acompanyar per omplir de música el Cobert i a Jordi Cortada per realitzar, de forma altruista, tots els treballs de sonorització de les activitats.

Durant la matinal, a banda de poder realitzar els donatius prenent part en les activitats, també es van poder fer donatius a les guardioles solidàries. Aquestes estaran a l’edifici de l’Ajuntament i a l’edifici del carrer Padró fins al pròxim dia 8 de desembre per tal que tothom qui vulgui pugui ajudar a fer encara més gran la recaptació. Un cop tancat el període per fer donacions l’Ajuntament informarà de la recaptació realitzada al municipi.