Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund en la primera edició de la Mini Copa Bages

El pavelló d’esports de Sant Fruitós de Bages ha estat l’escenari aquest dissabte de la primera edició de la Mini Copa Bages.

Més de 200 nens i nenes amb les seves famílies, han gaudit aquest dissabte d’una jornada de bàsquet especial, la primera edició de la Mini Copa Bages.
Un total de 15 equips de categoria premini masculí i femení han competit amb esportivitat. Durant tota la jornada els joves esportistes han pogut jugar a l'exterior del pavelló amb uns inflables de basquetbol.

En categoria femenina hi ha participat: Paidos-Asfe Verd, Femení Osona i C.B. Torelló 1, Paidos-Asfe Blanc, SA Súria i C.B. Vilatorrada. I en categoria masculina: Paidos-Asfe Verd, SA Súria, Club Escola de Bàsquet Navarcles, Cat. Occident Manresa Vermell, C.B. Santpedor, C.B. Vilatorrada, Paidos-Asfe Blanc, Cat. Occident Manresa Blanc i Club Bàsquet Castellet.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages agraeix la bona feina duta a terme per la comissió organitzadora, tots els voluntaris que hi ha pres part i a totes les famílies que han vingut a gaudir del bàsquet a Sant Fruitós de Bages.

La Mini Copa Bages neix amb la voluntat de tenir continuïtat en les properes edicions dins els actes de la Copa Bages, que ja inclou les categories masculina i femenina, i d’aquesta manera implicar els més menuts a formar part del torneig d’ara en endavant.

Reviu la festa amb aquestes fotografies aquí