Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA DE L'ARRÒS. AQUEST ANY SÍ, FESTA GROSSA.

Diumenge passat vam poder gaudir de la nostra estimada Festa de l’Arròs.
I en vam poder gaudir, gràcies al dia magnífic que ens va acompanyar i també, gràcies a totes i cadascuna de les persones implicades al cent per cent, amb ganes de que tot sortís rodó, però sobretot gràcies al Genís i a tota la colla.

Com sempre, vam poder degustar uns arrossos excepcionals, tant l’arròs tradicional, com l’arròs de verdures, novetat d’aquest any i que, com que en vaig menjar, aprofito per dir amb coneixement de causa, que va sortir excel·lent.

Quina alegria poder tornar a veure el Bosquet tant ple de gent!

Des de primeríssima hora, focs a punt per començar a coure les botifarres i gent organitzada amunt i avall. Tothom sap què li toca fer i lo millor de tot és, que tothom ho fa de cor, i no tinc cap dubte que l’èxit d’aquesta Festa, és justament això, que la fem entre totes i tots.

Entitats, puntaires, geganters, l’esbart Som Riu d’Or, la ballada de sardanes, pintors i pintores repartits per diferents punts del poble, Pubilles i Hereus vinguts d’arreu, Ràdio Sant Fruitós retransmetent tot el què anava passant, paelles originals que desprenien unes olors que t’obrien la gana a l’acte... però tothom, absolutament tothom, amb molta il·lusió i ganes de viure la Festa.

Vull aprofitar per donar les gràcies a tothom per la seva implicació: gràcies als i les tècniques de l’Ajuntament, a la Brigada, a Protecció Civil i a la Policia Local, entitats i a nivell més general, gràcies a tots i a totes les que ho vau fer possible.
I després de la Festa de l’Arròs seguim i aprofito per convidar-vos aquest dissabte que ve al Carnestoltes, tant al familiar, com al jove i us demano que hi participeu, però que ho feu sempre amb precaució i seny.


Visca la Festa de l’Arròs i visca Sant Fruitós!

Laia Feliu Rodríguez.
Regidora de Cultura i Festes
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages