Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen els treballs de millora de l'enllumenat públic del polígon industrial Casa Nova

Aquest mes de novembre han finalitzat els treballs de millora de l'enllumenat públic al carrer Matagalls, al qual s’hi ubica el quadre elèctric que dóna servei d’enllumenat a tot el polígon industrial Casa Nova.

Els treballs han consistit en la instal·lació d'un nou quadre d'enllumenat en una zona de titularitat municipal, i reconduir les línies elèctriques pertinents que fins ara es trobaven en un emplaçament d'àmbit privat.

Amb aquest canvi d'ubicació del quadre elèctric a un àmbit de titularitat pública, el consistori podrà accedir les 24 hores del dia a la instal·lació per tal de dur a terme tasques de manteniment i control per garantir el seu correcte funcionament, en cas que sigui necessari.

En el moment de la urbanització del polígon aquesta instal·lació es va ubicar en una finca privada, el què en alguna ocasió havia impedit al consistori poder actuar per manca d'accés a la manipulació del quadre.

Els treballs han comportat els pertinents treballs d'excavació, construcció de noves canalitzacions soterrades i la seva conseqüent pavimentació. També les actuacions elèctriques necessàries de reconducció i reconnexionat de línies elèctriques soterrades. El cost dels treballs ha estat de 13.900 euros.