Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Govern Municipal i empresaris del municipi es troben per intercanviar visions sobre el teixit empresarial

Membres de Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages i empresaris de l’ Associació de Parcs d’ Activitat Econòmica de Sant Fruitós de Bages (APAES) s’han trobat en un esmorzar empresarial per a treballar plegats en benefici de totes les empreses ubicades al municipi.

L’esmorzar, que es va dur a terme a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura, va estar presidit per l’alcalde, Joan Carles Batanés, acompanyat pel regidor de promoció econòmica, Xavier Racero, i la tècnica responsable municipal (AODL), Mònica Sellarès, així com també de tota la Junta Directiva d’APAES. En total l’acte va comptar amb més d’una vintena d’assistents de diverses empreses dels polígons. La trobada era oberta a tots aquells empresaris dels diferents polígons d’activitat econòmica (PAE) de Sant Fruitós de Bages interessats en conèixer de primera mà la situació del municipi.
Aquestes trobades tenen com a objectiu informar als empresaris dels nous projectes que té previst l’Ajuntament i alhora, recollir les possibles propostes i inquietuds que puguin tenir les empreses que realitzen la seva activitat econòmica dins del municipi.
En aquest esmorzar, es va donar a conèixer diferents actuacions previstes com el Pla de modernització dels PAE (amb prop d’un milió d’euros d’inversió en quatre projectes de millora en els polígons, pels quals s’ha rebut una subvenció de 671.000 € per part de la Diputació, essent la resta de finançament a càrrec de l’Ajuntament), la campanya de guals, l’acte de reconeixement empresarial, el POUM i el segon esmorzar de presidents d’associacions de polígons d’activitat econòmica del Bages.
Els esmorzars empresarials, se celebren en el marc del conveni subscrit entre les dues entitats i són espais d’informació, comunicació i aproximació entre les empreses i l’ Ajuntament per tal de trobar sinèrgies en benefici del teixit empresarial del municipi.