Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurada l'exposició " El procés a punta de BIC"

L’exposició de Jordi Magrià ha quedat inaugurada aquest passat dimarts 4 de setembre i es pot visitar fins al proper diumenge dia 9 de setembre a la biblioteca municipal.

La inauguració va comptar amb la presència de l’autor, Jordi Magrà, qui es va mostrar molt content i satisfet amb l’exposició, acompanyat de l’alcalde, Joan Carles Batanés i del regidor de cultura, Xavier Racero.

En l’exposició, l’autor explica el procés en el qual es troba immers Catalunya a partir de 21 retrats fets a bolígraf que mostren tant els presos i preses polítiques, i els exiliats com moments del 27 de setembre i de l’1 d’octubre. Els quadres exposats són artísticament excepcionals per la semblança i exactitud vers els els personatges que s’hi veuen retratats. Un dels quadres que es pot veure, és l’original de Carles Puigdemont, el qual l’autor va poder dibuixar entre el dia 30 de setembre i el dia 1 d’octubre de l’any passat mentre vetllava en el seu col·legi electoral.

L’autor va explicar que pel conjunt de quadres de l’exposició ha utilitzat únicament 4 bolígrafs BIC sense la necessitat de recomençar-ne cap.