Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Carles Batanés Subirana pren la vara d'alcalde a Sant Fruitós de Bages

El nou equip de govern el formen nou regidors de la candidatura de Gent fent Poble governant en majoria absoluta.

Joan Carles Batanés Subirana ha pres aquest dissabte la vara d'alcalde de Sant Fruitós de Bages per quart mandat.

Els vuit regidors i regidores que conformaran el nou equip de govern municipal i que han pres possessió del càrrec aquest matí són: Carme Cruz Sánchez, Xavier Racero Esquius, Núria Clarella Amenedo, Ingrid Bonells Casau, Albert Planas Feixó, Xavier Navarro Torner, Firdaous Belouafi Naieb i Mònica Cruz Franch.

Els regidors i regidores que han pres possessió del càrrec i que conformaran l'oposició són Àdria Mazcuñan i Claret i Matías Moya i Membrive per ERC, Xus Domene Pérez per SOM Sant Fruitós i Felip Echarri per Junts per Sant Fruitós.

Firdaous Belouafi Naieb i Xavier Navarro Torner han presidit la mesa d'edat com a regidora més jove i regidor més gran del plenari.

Ambdós regidors, juntament amb Albert Planas Feixó, s'estrenen com a regidors el consistori juntament amb Xus Domene i Matías Moya i Membrive. Repeteixen com a regidors Carme Cruz Sánchez, Xavier Racero Esquius, Núria Clarella Amenedo, Ingrid Bonells Casau i Mònica Cruz Franch, qui ja havien format part del govern municipal en anteriors legislatures i Àdria Mazcuñán i Claret i Felip Echarri qui passen de l'equip de govern a l'oposició.

Al final de la sessió s’ha signat el cartipàs d’alcaldia on queden distribuïdes les diferents àrees de govern i responsabilitats i així s’ha donat el tret de sortida al mandat 2023-2027

La sessió constitutiva de la nova corporació municipal s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament i amb el seguiment d’un nombrós grup de veïns i veïnes que han volgut seguir la sessió des de les portes del consistori. Al finalitzar la sessió, el nou govern municipal ha sortit al balcó del consistori a saludar a les persones que esperaven a l’exterior de l’ajuntament. L'Ajuntament també ha habilitat el Teatre Casal Cultural per poder seguir en directe via streaming la sessió.