Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Maria Segura, de l’Esbart Dansaire Santvicentí, s’emporta el premi Joan Burés i Vidal de dansa d’arrel

L’Esbart Joaquim Ruyra s’ha emportat el premi al millor projecte pedagògic.

El Cobert de la Màquina de Batre ha estat d'escenari aquest diumenge de les danses finalistes de la segona edició del premi Joan Burés i Vidal, impulsat per l'esbart santfruitosenc Som Riu d'Or.

Joan Maria Segura, de l'Esbart Dansaire Santvicentí, amb la càpsula 5 de l'espectacle Ventura, ha estat guardonat en la categoria de projectes de creació o reinterpretació de danses tradicionals catalanes, dotat amb un premi de 1.000 €. En aquesta categoria també han estat finalistes Cristina Soler i Júdit Corcoy (versió definitiva) Jordi Bassagañas i Joana Vila (primera versió), i Anna Llobet Mas i Sònia Serra Vila.

En la segona categoria, dedicada a projectes pedagògics per a la promoció de la dansa d'arrel, s'ha emportat el premi l'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes. Els finalistes en aquesta categoria han estat Xavier Piñol Garcia, Albert Palau Subirà, Aida Cortès i Monera i l'Escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola.

El Premi Joan Burés i Vidal va néixer l'any 2023 per a fomentar la creació, el desenvolupament i la divulgació de nous projectes de dansa tradicional catalana.