Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Pera presentarà "Fer riure és un art" a Sant Fruitós de Bages, dijous 1 d'octubre es posen les entrades a la venda.

La programació cultural de tardor portarà un dels actors més reconeguts de l’escena catalana a l’escenari del Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages. El proper dissabte 31 d’octubre a les 21,00 h., el popular actor Joan Pera presentarà "Fer riure és un art”.

"Fer riure és un art" vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l'art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras, revelarà alguns dels seus trucs actorals, i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l'humor.
Si riure és un art o no, ho sabrem després de la masterclass.

Les entrades es posen dijous 1 d’octubre a la venda a l’àrea de cultura de l’ajuntament, al Nexe, i també a les taquilles del Teatre Kursaal (Manresa) i per internet. El preu de les entrades anticipades és de 18 €, i el dia de la representació serà de 20 €.

Habrá Kadabrà?, màgia i humor amb Paco Hernández i Pere Rafart.

Altres actuacions que acollirà el Teatre Casal Cultural seran l’actuació de Paco Hernández i Pere Rafart, amb un espectacle familiar que barreja la màgia, l’il·lusionisme i el monòleg humorístic, amb el títol de “Habrá Kadabrá?”, el diumenge 22 de novembre a les 6 de la tarda. Les entrades es posen també aquesta setmana a la venda a l’àrea de cultura de l’ajuntament, al Nexe, i també a les taquilles del Teatre Kursaal (Manresa) i per internet. El preu de les entrades anticipades és de 4€ (fins a 12 anys) i 6€ (majors de 12 anys). A taquilla el preu serà de 6€ (fins a 12 anys) i 8€ (majors de 12 anys).

El mes d’octubre també es posa en marxa la Programació d’Espectacles Infantils 2015/2016, que organitza el Col.lectiu Xarxa amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, els tercers diumenges de mes a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural. El 18 d’octubre la Cia De Parranda posarà en escena “En contes d’un cove”. I per al 15 de novembre s’ha programat l’espectacle de titelles “Filumí, caçador de mosquits” a càrrec de la Cia. La Closca.