Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Mensa, de l'ASFE, és guardonat com a històric del bàsquet català

El president de l’Associació Sant Fruitós Esport, Josep Mensa, va ser distingit aquest divendres en una nova edició de la Festa 'Històrics del Bàsquet Català' organitzada per la Fundació del Bàsquet Català.

Com cada any, la Fundació organitza la seva tradicional festa social, en el decurs de la qual es distingeix com a "Històrics del Bàsquet Català", a persones que han deixat una forta empremta en la història del bàsquet, al llarg d'una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

Mensa va estar acompanyat durant el sopar per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i per regidor d’esports Tomàs Casero, així com també per familiars i membres de la junta de l’ASFE.

Sant Fruitós de Bages ha estat per segon any present en aquests reconeixements ja que en l’anterior edició va ser distingit Jaume Ambrós.

En el decurs dels parlaments, el president de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa, va destacar que Sant Fruitós de Bages ha estat la millor Ciutat del Bàsquet Català d’entre els diferents municipis que han acollit aquest esdeveniment des de que es va crear l’any 2000.