Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actual govern de Sant Fruitós de Bages recorda que la investigació oberta sobre el cobrament del 3% en les obres del Nexe es va dur a terme quan governava CiU

Els fets es remunten al desembre del 2009 quan s’hauria aprovat per ple afegir uns 35.000€ al pressupost de construcció del Nexe-Espai de Cultura.
Edifici del Nexe-Espai de Cultura
Edifici del Nexe-Espai de Cultura

L’actual equip de govern de Sant Fruitós de Bages vol posar de manifest que no té cap vinculació amb les empreses i entitats imputades per l’Audiència Nacional pel presumpte pagament de comissions en obres i serveis públics que afecten al municipi com és el cas de la construcció del Nexe- Espai de Cultura.

A banda, l’actual govern municipal també vol recordar que va rescindir de forma amistosa el contracte amb l’empresa de serveis de neteja Urbaser (que es troba entre els imputats), per un incompliment reiterat del servei.

 

Cal recordar que a l’octubre de 2015 agents de la Guardia Civil van realitzar un escorcoll a l’Ajuntament després de la creació d’una comissió d’investigació interna per part de l’ajuntament després d’intuir diverses irregularitats en el procés de construcció del equipament municipal.