Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adjudica les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró

És previst que els treballs s’iniciïn durant el mes de novembre.

El carrer del Padró, en el seu tram comprès entre els carrers Sant Benet i la plaça Lluís Espinal, i també el carreró que mena a les Eres, a tocar de la plaça de la Vila, seran objecte d’una important reurbanització a partir de finals del mes de novembre.

Aquest setembre s’han adjudicat les obres d’urbanització d’aquest tram del carrer que consistiran principalment en la reposició de les instal·lacions de clavegueram, la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable i la reforma d'una part de l'enllumenat existent. També s'inclourà nova vegetació amb zones de reg al carreró que mena a les Eres, se soterrarà la part del cablejat aeri que actualment creua el vial i, finalment, es pavimentarà de nou tot el tram per tal de donar prioritat als vianants.

Abans d'aprovar el projecte, l'Ajuntament va presentar-lo als veïns i veïnes de la zona i fruit de les reunions mantingudes es van incloure modificacions, com el canvi de paviment que s'hi col·locarà o la ubicació de places d'aparcament al vial que dirigeix a la plaça de la Vila, on s'eliminaran les que a hores d'ara són per a la Policia Local per crear noves places públiques.

Les obres d'aquesta fase s’han adjudicat per un import de 758.846 euros i és previst que s'executin en un termini de set mesos. La següent fase prevista en aquest àmbit contempla executar la reurbanització de la plaça Lluís Espinal.