Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament agilitza els tràmits, suspèn els tributs i aplica mesures extraordinàries per facilitar als veïns i veïnes la reparació dels desperfectes ocasionats

L’Ajuntament ha dictat un ban amb les mesures urgents i extraordinàries que s’han adoptat per tal que els veïns i veïnes de la urbanització de Les Brucardes que han patit desperfectes a les seves cases arran de l’incendi d’aquest 17 de juliol, puguin iniciar el més aviat les reparacions.

La primera mesura que s’ha dictat és que tots els treballs que s’hagin de realitzar, i que no impliquin canvis estructurals en l’habitatge, es podran començar de forma immediata. Aquest punt fa referència a treballs de pintura, reparació o substitució de fusteria tant interior com exterior i de tanques perimetrals, reparació de façanes, retirada de fracció vegetal... entre altres treballs menors. Aquests treballs poden realitzar-se de forma immediata presentant el Model oficial de comunicació a l’Ajuntament, presencialment o via instància genèrica.

Pel que fa a les obres majors que requereixen una llicència d’obra, i que suposin la restauració o substitució d’elements  ja existents, també podran iniciar-se de forma més ràpida presentant el Model genèric de sol·licitud de llicència. Els serveis tècnics municipals, en un termini màxim de 5 dies, visitaran l’habitatge per tal donar el vistiplau a l’inici de les obres.

En relació a les taxes i impostos (ICIO), queda suspès el seu pagament.

Paral·lelament, aquest matí de dimarts s’han instal·lat 10 punts de recollida de fracció vegetal per tal que els veïns i veïnes puguin dipositar-hi les restes. Estan ubicats als carrers Cau de la guineu, Riu d'or, avinguda Sant Sebastià, Generes, Verge de Núria, Montcau, Burjons i avinguda de les Brucardes.

Les persones que no tinguin els mitjans per a realitzar els treballs de desbrossada o tala d’arbres que puguin suposar un risc, des de l’Ajuntament s’ha habilitat el servei municipal per tal de realitzar aquestes tasques. Cal sol·licitar-lo via telefònica a l’Ajuntament.

Pel que fa a la recollida de voluminosos, s’ha activat un servei que al llarg de tot el dia recollirà tot el material que es deixi a l’exterior de les cases.

Informem també que aquest matí han començat els treballs de neteja de les escomeses de la urbanització.

Les Brucardes disposen de servei de llum i aigua des d’aquest dilluns al vespre.

Recordem que els veïns i veïnes que ho necessitin poden trucar al 93 878 97 00. A la pàgina web municipal s’ha habilitat un espai on els veïns i veïnes podran trobar-hi totes les informacions que es vagin generant ENLLAÇ

Arxius Adjunts