Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament continua els treballs d’il·luminació dels punts foscos al municipi

El consistori executarà properament la segona fase dels treballs en base als estudis tècnics realitzats i les aportacions realitzades pels veïns.
Cobert de la Màquina de Batre il·luminat
Cobert de la Màquina de Batre il·luminat

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages eliminarà 5 nous punts foscos de llum de les urbanitzacions de Pineda de Bages i de Les Brucardes. Aquests treballs, consisteixen en la segona fase dels treballs, que es van iniciar el passat mes de maig, on ja es va il·luminar 5 punts de Pineda de Bages.

Concretament en aquesta nova acció s’il·luminara  el carrer Sabina Brucart de Les Brucardes amb la instal·lació de dos nous punts d’enllumenat. Pel què fa a Pineda de Bages es realitzaran accions als carrers Bruc, Segadors i Castellnou de Bages.

Aquestes zones que s’il·luminaran s’han determinat tenint en compte la normativa específica en aquest sentit i els suggeriments realitzats pels veïns de la zona.

Recordem que en la primera fase dels treballs es van il·luminar els carrers Poal, de Dalt, Revolt, Sant Iscle i el passeig del Migdia de Pineda de Bages.

En aquest mateix sentit cal destacar que en els darrers tres anys s’han realitzat, a banda de les ja esmentades a Pineda de Bages, 6 actuacions a Les Brucardes, 1 a La Rosaleda, 2 a Torroella de Baix, i una 20ena al nucli i als polígons del municipi.