Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca als agricultors i ramaders per abordar conjuntament l’estat d’emergència per sequera.

Reunió amb els usuaris de subministrament d’aigua potable per a ús ramader a resultes de l’estat de preemergència per sequera i la propera declaració de l’estat d’emergència.

L’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, juntament amb representants d’Aigües de Manresa i l’enginyer municipal han portat a terme una reunió amb els usuaris de subministrament d’aigua potable per a ús ramader a resultes de l’estat de preemergència per sequera i la propera declaració de l’estat d’emergència, per tal de tractar temes relacionats amb les restriccions i limitacions de consum d’aigua dictaminades per part de l’Agència Catalana de l’Aigua i que afectaran a les seves explotacions.

Durant la trobada, per  part dels assistents, s’ha posat de manifest les seves inquietuds davant de les restriccions que s’establiran en el moment que es decreti l’estat d’emergència per sequera, les quals afectaran directament a les seves explotacions.

L’Ajuntament compren el neguit dels agricultors i ramaders, i comparteix amb ells el fet que  no es podrà mantenir una explotació ramadera si els animals han de beure un 50% menys d’aigua.