Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages apropa les TIC a la gent gran de la mà d’escolars

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’escola Paidos han creat un programa per tal que la gent gran del municipi no es quedi enrere en l’ús de les noves tecnologies.

La iniciativa consisteix en 6 sessions d’una hora i mitja de durada on alumnes de l’escola Paidos ensenyaran a la gent gran, d’una manera totalment pràctica, com fer ús del seu telèfon mòbil, com descarregar-se aplicacions, com alliberar memòria del dispositiu o com utilitzar les aplicacions de xarxes socials entre d’altres.

Aquesta proposta vol oferir a la gent gran un espai on resoldre dubtes o aprendre tot allò que els sigui d’interès sobre les noves tecnologies de la mà dels qui més en saben: els joves.

Els cursos es realitzaran tots els dijous del mes de març i els dijous 2 i 16 d’abril, de 2/4 de 5 a 6 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura. El curs és gratuït però cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’Atenció a la Ciutadania al carrer Padró, 72. Per tal de participar-hi únicament cal portar el telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador portàtil.