Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprova l’alteració del límit entre els termes de Manresa i Sant Fruitós

L’Ajuntament de Manresa portarà a aprovació aquesta qüestió en el proper ple municipal.
Parc dels bombers
Parc dels bombers

El ple municipal celebrat aquest dimecres a Sant Fruitós de Bages ha aprovat definitivament la modificació del termes entre Manresa i Sant Fruitós de Bages. Una alteració que afecta la zona del parc dels bombers i les naus del Camí del Grau.

Aquesta modificació de la línia de terme, es produeix per tal que el parc de bombers de Manresa i el polígon de El Grau, estiguin ubicats en un únic municipi en cada cas, no en dos tal i com ha estat fins ara. Amb aquesta nova delimitació, el camí de El Grau estarà ubicat totalment a Sant Fruitós de Bages i el parc de Bombers de Manresa estarà situat íntegrament en el terme municipal de Manresa.

En total aquesta modificació comporta una segregació d’aproximadament 18.000m2 del municipi de Manresa i el mateix respecte del municipi de Sant Fruitós de Bages.

Aquesta modificació, que ja s’havia aprovat de forma inicial en sessions plenàries durant els mesos de juliol i octubre de 2018 va ser ratificada per la Generalitat de Catalunya i per tant ara ja es procedeix a la seva aprovació definitiva.