Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages assisteix a la presentació de l’Agenda del Comerç 20/21

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Carme Cruz, ha assistit aquest dimecres a la presentació de l’agenda del comerç 20/21, un document que recull els reptes del comerç català per als propers dos anys i les actuacions del Departament d’Empresa i Coneixement per a aquest sector.

Aquest full de ruta s’estructura en cinc blocs: prestigi, formació i talent, transformació tecnològica, competitivitat i territori i persones. L’agenda recull  140 mesures concretes per a les empreses del sector, per als representants del món associatiu i per al conjunt de les administracions públiques.

La presentació d’aquest full de ruta, a la seu dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del departament d'Empresa i Coneixement a Manresa, ha anat a càrrec de la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta.

Prèviament  a la presentació del pla de comerç, es va dur a terme una taula rodona amb la intervenció de Ignasi Llobet, director general del Grup Llobet, amb seu a Sant Fruitós de Bages.