Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages contacta amb el Departament d’Ensenyament arran de l’anunci de tancament d’una línia de P3 a l’Escola Monsenyor Gibert

Escola Monsenyor Gibert
Escola Monsenyor Gibert

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha mantingut aquest dijous al matí una conversa amb la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Dolors Colell, arran de l’anunci realitzat per l’ens sobre el tancament d’una de les dues línies de les que ha disposat fins a dia d’avui el centre santfruitosenc Monsenyor Gibert.

Colell ha manifestat que el reglament actual estableix unes determinades ràtios per línia i que en el cas de les preinscripcions que s’han realitzat a Sant Fruitós de Bages pel proper curs escolar, no s’arriba al nombre d’alumnes suficients per a mantenir les tres línies actuals. Concretament, segons el reglament, són necessàries 60 matrícules per assegurar 3 línies i al poble s’han matriculat 48 alumnes.

Des de l’Ajuntament es dona tot el recolzament al centre educatiu i a les AMPAs i es realitzaran totes les accions possibles per tal que aquest tancament no suposi una pèrdua de qualitat de l’ensenyament al municipi.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, i la regidora d’ensenyament, Mònica Cruz, ja van prendre part aquest dimecres en una reunió amb la direcció del centre i l’AMPA i aquesta tarda participaran a l’acció reivindicativa que s’ha organitzat per part dels pares i mares dels centres educatius.