Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dona suport a la Vaga General convocada per aquest divendres

L'Ajuntament ha decretat serveis mínims perquè els serveis essencials del municipi segueixin funcionant.

El proper divendres 18 d’octubre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages funcionarà amb serveis mínims en motiu de la convocatòria de Vaga General per tal de mostrar rebuig vers la sentència de presó pels presos polítics catalans i per tal de recuperar els drets civils i llibertats.

L’activitat al consistori s’aturarà i s’han suspès tots els actes previstos per aquest dia. En el Ple d’aquest dijous 17 d’octubre a les 19:00 hores s’incorporarà la proposta de moció conjunta de l’ACM i l’AMI de resposta a la sentència del TS i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació.

 En aquest sentit, s’ajorna l’estrena prevista del curtmetratge “Nunca te dejé sola” que es posposa al proper divendres 25 d’octubre a les 8 del vespre al  Teatre Casal Cultural i el concert que el grup Sixtus havia de celebrar al Pavelló d’Esports en el marc de la setmana jove. Aquest concert es celebrarà el divendres 22 de novembre. Les persones que ja disposin d’una entrada podran utilitzar-la per la nova data o bé poden retornar-la al NexeJove on se’ls abonarà l’import de l’entrada.

En aquest mateix sentit aquest dimarts també s’ha ajornat el taller de risoteràpia per a famílies que s’havia de celebrar a la Biblioteca Municipal. Aquest taller es celebrarà el proper dimarts 22 d’octubre a les 6 de la tarda.