Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages entregarà un kit de reobertura al comerç local amb material de prevenció i assessorament per tal que puguin obrir portes amb les màximes mesures de seguretat i higiene

A partir del proper dilluns 11 de maig, tots els establiments comercials de Sant Fruitós de Bages disposaran d’un paquet de material per tal de reobrir el seu negoci assegurant, al màxim, la prevenció tant de clients com de treballadors.


El kit estarà format per una caixa de guants de làtex, un paquet de mascaretes, gel hidroalcohòlic, una pantalla frontal i dues cadires amb identificació de reserva per a la gent gran per tal de col·locar-les fora de l’establiment quan els clients esperin. En aquesta mateixa entrega també se’ls facilitarà un cartell informatiu, per a col·locar al local, amb recomanacions i normativa per a la consulta dels clients.
Dins aquesta mateixa acció, els comerços trobaran un document, en forma de checklist, per tal d’autoavaluar el seu negoci i comprovar si estan complint totes les mesures organitzatives, de distanciament i de neteja i desinfecció que s’han de dur a terme. Amb aquest qüestionari els establiments comercials podran conèixer quins aspectes de la normativa establerta compleixen i en quins necessiten millorar. En el mateix document se’ls facilitarà un correu electrònic de contacte per tal de resoldre dubtes sobre aspectes concrets de cada establiment.

Els comerços que vulguin disposar d’aquest paquet a mesura que reobrin el seu establiment, poden passar-lo a recollir a partir del proper dilluns 11 de maig a l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (Plaça de la Vila, 1). En cas que no puguin realitzar aquesta recollida poden trucar al telèfon 93 878 97 02 per tal de sol·licitar que se’ls hi faci l’entrega al seu establiment.


Per tal d’acabar de donar seguretat als comerciants en la seva reobertura, l’Ajuntament ofereix la possibilitat de realitzar una formació gratuïta on s’explicaran tots els procediments de seguretat i mesures necessàries dels diferents sectors comercials. Aquesta formació es podrà realitzar des de casa a l’hora que a cada persona li sigui més adient. Els interessats en realitzar aquesta formació virtual poden inscriure’s a través d’aquest formulari: https://forms.gle/C2qcX52DnYfkrVfu5